~ My Ballerinas: Borovo opet osvaja ljubitelje slatke obuće

Nakon posta o simpatičnim i šarolikim Startasicama, slijedi osvježenje sa novolansiranim balerinkama koje su me osvojile svojim slatkim, ''bakica'' izgledom. Osim što iznimno podsjećaju na veselu obuću iz 90-ih godina dizajnirane su na način da prate današnje trendove, ali sa onim lijepim daškom obuće iz davnina. Poznatim Startasicama koje su osvojile srca obožavatelja diljem svijeta, tvrtka Borovo stvorila je mlađe sestre, predivne My Ballerinas cipelice. 

Kreativna kampanja Borova u suradnji sa modnim dizajnerima kreirala je My Ballerinas - my everyday diamond. Ono što je za mene posebno u ovim preslatkim balerinkama je što su rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova, kojem su nakon Zigmana, ovoga puta u pomoć priskočile modna kreatorica Andrea Roškar i dizajnerica Hana Cilinga i tako napravile raznolike niske cipele i balerinke s kojim će zasigurno osvojiti srca brojnih trendsetterica diljem Hrvatske. My Ballerinas nudi modele za svaki dan, za starije i mlađe žene, a napravljene su od tekstila i kože s ciljem da se u njima svakog dana možete osjećati udobno. Cijenom su pristupačne, što im je dodatna prednost, a osim toga su i jako kvalitetne jer su napravljene od odličnih materijala. Dostupne su u 16 modela, u više boja i sa različitim motivima, s nostalgičnim dodatkom izgleda nekadašnjih balerinki iste tvrtke.


Kao vječni obožavatelj proljeća i njihovih platnenih ''stolni tenis'' tenisica koje još uvijek imam u različitim bojama, sigurno ću u istoj kolekciji naći mjesta i za par ovog novog domaćeg proizvoda moje omiljene tvrtke iz Vukovara. Ne skrivajući oduševljenje, sve pohvale usmjeravam Borovu na izvrsnoj ideji usred kolapsa hrvatske modne industrije.



















Do sljedećeg čitanja... :*



Izvor: ITGIRL








Primjedbe

Popularni postovi